magic-hotel
Hotel
Ankomst
Avreise
Gjester
Rom Voksen Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Kode
Søk


OMRINGET AV TURMULIGHETER

Bergen og omegn kan tilby et bredt spekter av sport og fritidsaktiviter. Bergens syv fjell byr på mange muligheter for turer i variert fjell- og skogsterreng. De mest populære fjellene i Bergen er Fløyen, som er lett tilgjengelig fra sentrum, og Ulriken, som er det høyeste av de 7 fjell. Fra Fisketorget i Bergen er det kun et par minuttes gang til Fløibanen som tar deg opp til toppen hver dag hele året. Ulriken kan lett nås med en sightseeing buss om sommeren og vanlig buss om vinteren.


VIDDEN

Turen over Vidden er en av de mest kjente turene på Byfjellene rundt Bergen. Her er ekte høyfjell til alle årets tider, lett tilgjengelig både fra Fløyen og Ulriken. Sett av god tid til å nyte naturen og den flotte utsikten. Turen er også ypperlig på ski når snøen ligger.


Høydeforskjell: 20-662 moh.
Estimert tid: 5 timer
Lengde: 15 km
Startpunkt: Fløyen eller Ulriken


STOLTZEKLEIVEN

Klar for en utfordring?

Stoltzekleiven er en bratt steinlagt tursti og trapp med ca. 722 trappetrinn i Bergen opp mot Sandviksfjellet. Stoltzekleiven er en av de mest populære turstiene i Bergen. En tøff men kort og populær tur opp Stoltzekleiven, en av Bergens mest populære turveier. Turen er delt inn i to deler med en utfordrende og en lett etappe. Den første delen av turen er hovedsakelig bratte steintrapper. Jo mer du klatrer, dess bedre utsikt får du. Turen passer for både barn og voksne, men turen anbefales ikke om vinteren når det kan være glatt.

Starten på Stoltzekleiven finner du ved Fjellveien 13. Fra Bergen sentrum tar det ca 30 minutter å gå.

LØVSTAKKEN

Løvstakken (477 moh.) er et av de syv fjell rundt Bergen. Fjellet ligger mellom Fyllingsdalen og Bergensdalen. På toppen av Løvstakken- 479 moh finner du kanskje den fineste varden på byfjellene. Stien er fin med jevn stigning, noe brattere mot slutten. Flott utsikt i alle himmelretninger fra toppen. Turen til løvstakken starter rett utenfor hotelldøren til Magic hotel Solheimsviken. 


RUNDEMANEN

Rundemanen (568 m.o.h.) inngår som et av Bergens syv fjell. Det mest fremtredende kjennetegnet er den 106 meter høye telemasten som er plassert på toppen. Fjellet kan bestiges fra flere kanter, og du velger selv om du foretrekker vei eller sti som underlag. Starter du fra byen, kan du få litt starthjelp ved å ta Fløibanen.