magic-hotel

Publisert: 17. mars 2020. Oppdatert: 15. juni 2020.

Trygg Overnatting


I disse tider er vårt fokus på å følge de retningslinjer som er satt for å begrense videre smitte av koronaviruset. Hotellene våre har ekstra fokus på sikkerhetsbildet for gjester og ansatte. 

Om det oppstår en situasjon der det mistenkes at en gjest eller ansatt er smittet av COVID-19-viruset, vil vi følge instruksjoner fra helsemyndighetene.  Bergen Kommune har egen beredskap som er distribuert for de tilfeller. Våre medarbeidere har blitt instruert i hvordan de best forholder seg til den rådende situasjonen samt hvordan man best unnviker smitte.


Dette gjør vi for å skape trygghet for deg som gjest og våre medarbeidere:


*Vi følger retningslinjer og anbefalinger fra lokale helsemyndigheter, og nasjonal standard utarbeidet av NHO reiseliv for smitteverntsiltak for trygg overnatting og servering. 

*Alle våre medarbeidere har mottatt informasjon og retningslinjer for hvordan de skal håndtere mulige og faktiske smittetilfeller

*Alle våre gjester bør starte besøket hos oss med å bruke anticbac som er satt opp ved inngang, og følge opp informasjon som gis og følge de hygieneråd som er satt.

*Gjester oppfordres til å holde seg hjemme dersom de har luftveissymptomer. Om nødvendig kan ansatte be gjester om å forlate hotellet. Gjester skal også oppgi om de får lutveissymptomer under oppholdet.

*Antibac er tilgjengelig i fellesområder på alle våre hoteller


Renhold fellesområder

*Regelmessig desinfisering av fellesarealer på våre hoteller, slik som resepsjon, heis, toaletter, dørhåndtak, kortterminaler og generelt i lobby området.

Renhold Hotellrom 

*Ekstra rutiner ved rengjøring av rom. Alle flater vaskes nøye , som lyspaneler, såpedispensere, dørhåndtak, fjernkontroller. Vi bruker kun mikrofiberutstyr som fjerner 99,9 % av alle bakterier, og skift av hansker og kluter etter hvert rom.

*Vi har pr i dag i vår standard TO desinfeksjonsmidler godkjent av Legemiddelverket. Lifeclean og Virkon Rely + on, som kan brukes på de aller fleste overflater og som kan brukes av våre ansatte uten at det er fare for løsemiddelskade.

Frokost

*Hotellenes frokostbuffet er erstattet av enkeltpakket frokostpakke. Hentes i resepsjonen. 

Dette kan vi og du gjøre for å forebygge smitte:

*Overholde karantene reglene

*Alle gjester må vaske hender eller bruke antibac ved ankomst til hotellet. Vi har egne stasjoner med antibac plassert i alle gjestearealer, tilgjengelig for alle gjester/ansatte og back-office for alle ansatte ihht. vanlig internkontroll.

*Unngå håndhilsning, kyssing og klemming.

*Hold avstand til andre (minimun 1 meter), både på jobb, ute og andre steder du oppholder deg.

*God hånd- og hostehygiene, prøv å unngå å ta deg i ansiktet.

Sikkerheten til våre gjester og ansatte er vår høyeste prioritet. Vi tar alle nødvendige forholdsregler for at våre ansatte og gjester skal føle seg trygge når de bor på eller besøker et av våre hotell.  Vi håper og ønsker at situasjonen snart skal lette. Inntil da - vi vil gjøre alt for å gi våre gjester et hygggelig og problemfritt opphold på de hotell som er åpne.


Trygt å planlegge for ferie i Norge


Nyhet: Åpner for reiser til og fra Danmark fra 15. juni

https://helsenorge.no/koronavirus

https://www.visitnorway.no/planlegg-reisen/informasjon-om-koronaviruset/


Følgende hotell er midlertidig stengt:

  • Magic Hotel Xhibition
  • Magic Hotel Kløverhuset
  • Magic Hotel Solheimsviken

 * Foreløpig har vi stengt midlertidig , men vi vi følger utviklingen hele tiden, og endringer kan komme. Magic Hotel Korskirken holder åpent. 

Bookinger

Gjester som har booket rom på hotellene som er stengt vil bli kontaktet direkte, og vil bli overført til Magic Hotel Korskirken. Hvis du har spørsmål angående en bestilling etter denne datoen, kan du kontakte hotellet via e-post, eller bruke Kontaktskjema.

Vi beklager ulempene dette medfører for enkelte av våre gjester. Vi ønsker dere alle alt godt i denne kritiske tiden, og at vi snart kan få ønske dere velkommen tilbake til våre hotell som nå er stengt,  når forholdene tilsier det. Ta vare på hverandre.

Vi gjør oppmerksom på at Magic Hotel Korskirken holder åpent.

Endringer i avbestillingsvilkår 

Vi justerer avbestillingsvilkårene etter Regjeringens beslutning om å stenge grensene for utenlandske borgere som vil reise til Norge for de bookinger som er gjort direkte via hotellet enten via mail eller online. Dette er å betrakte som force majeure hvilket betyr at vi ikke belaster våre utenlandske gjester, verken gruppebestillinger eller individuelle, som må returnere ved ankomst til Norge. Dette inkluderer også de som velger å kansellere reisen før de kommer så langt. Dette gjelder bookinger som er gjort før 16. mars. Bookinger etter 16.mars følger vårt nye tilbud om avgiftsfri ombooking. Les mer her : https://magichotels.no/gratis-ombooking

For bookinger via tredjeparts kanaler som booking.com etc, så må dere ta direkte kontakt med dem.

Dette gjelder i perioden innreiseforbudet gjelder. Vi oppdaterer fortløpende basert på den til enhver tid gjeldene smittevernsinstruks fra Regjeringen : https://lovdata.no/dokument/LTI/forskrift/2020-03-17-326

Avgiftsfri ombooking til og med 30. juni

Alle forhåndsbetalte bookinger der boperioden er mellom 12. mars og 30. juni 2020 kan ikke avbestilles men garanteres avgiftsfri ombooking. Om prisen for den nye oppholdsdatoen er høyere, betaler gjesten mellomlegget. Ombooking skjer via e-post til hotellet. 

Vi refunderer dessverre ikke forhåndsbetalte bookinger, eller utsteder ingen vouchers som følge av kansellerte events eller arrangementer, og ber deg henvende deg til ditt forsikringsselskap i slike tilfeller.

Generelt om avbestillinger

Forskuddsbetalte bookinger gjort på www.magichotels.no utenom boperioden 12. mars til 30. juni 2020 kan ikke ombookes. For alle andre bookinger gjelder normale avbestillingsregler som følger bestillingen. Dette gjelder gruppereiser, konferanser og individuelle reisende.

Nye bookinger Gratis ombooking