magic-hotel

COVID-19:
Viktig informasjon

Publisert: 17. mars 2020. Oppdatert: 26. mars 2020.

Kjære gjester og venner,

Det er med beklagelse at vi må meddele at vi midlertidig har måtte innstille driften på noen av våre Magic Hotels på bakgrunn av situasjonen vi alle er oppe i vedrørende covid-19

Følgende hotell er midlertidig stengt:

  • Magic Hotel Xhibition
  • Magic Hotel Kløverhuset
  • Magic Hotel Solheimsviken

 * Foreløpig har vi stengt Magic Hotel Solheimsviken til 14.04.2020 og Magic Hotel Xhibition og Magic Hotel Kløverhuset til 30.04.2020, men vi vi følger utviklingen hele tiden, og endringer kan komme.


Bookinger

Gjester som har booket rom på hotellene som er stengt vil bli kontaktet direkte, og vil bli overført til Magic Hotel Korskirken. Hvis du har spørsmål angående en bestilling etter denne datoen, kan du kontakte hotellet via e-post, eller bruke Kontaktskjema.

Vi beklager ulempene dette medfører for enkelte av våre gjester. Vi ønsker dere alle alt godt i denne kritiske tiden, og at vi snart kan få ønske dere velkommen tilbake til våre hotell som nå er stengt,  når forholdene tilsier det. Ta vare på hverandre.

Vi gjør oppmerksom på at Magic Hotel Korskirken holder åpent.

 

Endringer i avbestillingsvilkår etter nye innreiseregler til Norge for utenlandske borgere

Vi justerer avbestillingsvilkårene etter Regjeringens beslutning om å stenge grensene for utenlandske borgere som vil reise til Norge for de bookinger som er gjort direkte via hotellet enten via mail eller online.

For bookinger via tredjeparts kanaler som booking.com etc, så må dere ta direkte kontakt med dem.

Dette gjelder i perioden innreiseforbudet gjelder. Vi oppdaterer fortløpende basert på den til enhver tid gjeldene smittevernsinstruks fra Regjeringen.

Avgiftsfri ombooking til og med 30. april

Alle forhåndsbetalte bookinger der boperioden er mellom 12. mars og 30. april 2020 kan ikke avbestilles men garanteres avgiftsfri ombooking. Om prisen for den nye oppholdsdatoen er høyere, betaler gjesten mellomlegget. Ombooking skjer via e-post til hotellet. 

Dette gjelder ikke kampanjepriser. Om du har booket rom via en kampanje for opphold i denne perioden, kan det bookes om mot en kostnad på 200 kroner, samt eventuelt mellomlegg dersom prisen for den nye reservasjonsdatoen er høyere.

Generelt om avbestillinger

Forskuddsbetalte bookinger gjort på www.magichotels.no utenom boperioden 12. mars-30. april 2020 kan ikke ombookes. For alle andre bookinger gjelder normale avbestillingsregler som følger bestillingen. Dette gjelder gruppereiser, konferanser og individuelle reisende.

Nye bookingerGratis ombooking

 

Sikkerhetsrutiner - Tiltak og Beredskap Covid-19

I disse tider er vårt fokus på å følge de retningslinjer som er satt for å begrense videre smitte av koronaviruset. Hotellene våre har ekstra fokus på sikkerhetsbildet for gjester og ansatte. Vi anser det som trygt for våre hotellgjester og ansatte å opprettholde normal drift så lenge råd fra myndighetene tilsier dette.

Om det oppstår en situasjon der det mistenkes at en gjest eller ansatt er smittet av COVID-19-viruset, vil vi følge instruksjoner fra helsemyndighetene.  Bergen Kommune har egen beredskap som er distribuert for de tilfeller. Våre medarbeidere har blitt instruert i hvordan de best forholder seg til den rådende situasjonen samt hvordan man best unnviker smitte.

For vårt hotell Magic Hotel Korskirken som er åpnet, og i normal drift gjelder følgende:

Tiltak og Beredskap Covid-19 : Mer informasjon: https://bit.ly/2wSnaT8

Dette gjør vi for å skape trygghet for våre ansatte og for deg som gjest:

*Vi følger retningslinjer og anbefalinger fra lokale helsemyndigheter

*Alle våre ansatte har mottatt informasjon og retningslinjer for hvordan de skal håndtere mulige og faktiske smittetilfeller

*Alle våre gjester bør starte besøket hos oss med å bruke anticbac som er satt opp ved inngang, og følge opp informasjon som gis og følge de hygieneråd som er satt.

*Regelmessig desinfisering av fellesarealer på våre hoteller, slik som resepsjon, heis, toaletter, og lobby området.

*Regelmessig desinfisering av utsatte flater på våre hoteller, slik som dørhåndtak, kortterminaler og heisknapper

*Antibac er tilgjengelig i fellesområder på alle våre hoteller

*Frokost leveres ut i pakker etter forbud mot buffet

 

Dette kan vi og du gjøre for å forebygge smitte:

*Overholde karantene reglene

*Unngå håndhilsning, kyssing og klemming.

*Hold avstand til andre (min 1 meter), både på jobb, ute og andre steder du oppholder deg.

*God hånd- og hostehygiene, prøv å unngå å ta deg i ansiktet.

Vi tar alle nødvendige forholdsregler for at våre ansatte og gjester skal føle seg trygge når de bor på eller besøker et av våre hotell.

 

Mer info og råd

Mer info om reising og linker til myndighetene:

https://www.visitnorway.no/planlegg-reisen/informasjon-om-koronaviruset/

 

Denne siden oppdateres når det kommer ny informasjon om råd eller retningslinjer fra relevante helsemyndigheter.