Hotel
Ankomst
Avreise
Gjester
0 Rom 0 Voksen 0 Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Kode
Søk
Rate filters applied:

Magic Hotel

APARTMENTS

MAGIC APARTMENTS

Nye unike og moderne leiligheter med høy standard og noen med terrasse som har sideutsikt over Bryggen, Vågen og Fisketorget i Bergen.

Magic Apartments tilbyr moderne, trygge og sentralt beliggende leiligheter midt i Bergen sentrum. De aller fleste leilighetene har terrasse og du får en flott sideutsikt over byen og Bryggen. Leilighetene har fullt utstyrt kjøkken for egen tilbereding av mat.

Ved ankomst er leiligheten klargjort og standardsenger er oppredd, og det er lagt klart oppredde dyner/puter som tilhører sovesofaer, samt håndklær til det antall personer det er bestilt for. Det er tilrettelagt slik at du selv kan holde leiligheten ren, med utstyr som mopp og kluter.

Det er kort vei til matbutikker – Rema 1000 ligger i underetasjen og kafeer, restauranter og shoppingmuligheter er i umiddelbar nærhet. Kollektivtransport som tog, buss, flybuss og Bybanen finner du også i meget kort gangavstand fra leilighetene. Nærmeste parkering er City Park P-Hus Markeveien 7 som er ca. 2 minutters gange fra Kløverhuset. Her koster det ca kr. 230,- pr døgn, øvrig er Klostergasjen (Vestre Murallmenningen 14) også kun 7 minutters gange unna, her er prisen ca. det samme.

Rent apartment Bergen Norway at Magic Hotel Kløverhuset

STUDIO

Studioleilighet uten privat terrasse ( fra 18 kvm til 25 kvm). Leillighetstypen inneholder en dobbeltseng, kombinert stue med TV, kjøkken og soveromsløsning, flislagt bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken, med bl.a. vannkoker og micro. Leilighetene har utsikt mopt bakgård eller under terrasse. Vindu kan ikke åpnes i en av leilighetene (atrium). Tilgang til felles vaskerom i 5. etasje og felles terrasse i 6 etasje. Opptil 2 personer.

STUDIO TERRASSE

Studioleilighet – noen med egen privat terrasse (fra 30 kvm til 35 kvm) Leilighetstypen inneholder en dobbeltseng, kombinert stue med TV, kjøkken og soveromløsning, flislagt bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken med bl.a. vannkoker og micro. Egen terrasse, tilgang til felles vaskerom i 5. etasje og felles terrasse i 6.etasje. Opptil 2 personer.

LEILIGHET (1 SOVEROM)

Leilighet med ett soverom (fra 28 kvm til 45 kvm) noen med egen privat terrasse: Leilighetstypen inneholder et adskilt soverom med dobbeltseng eller to separate senger, flislagt bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken med bl.a. vannkoker og micro, spiseplass og stue med sovesofa og TV. I tillegg er det egen terrasse i 4 av våre 5 leiligheter med ett soverom, og tilgang til felles vaskerom i 5.etasje og felles terrasse i 6 etasje.  NB Vennligst legg til i kommentar om du ønsker terrasse. Opptil 2 personer. På forespørsel: Sengeplass for opptil 2 personer på sovesofa i stuen. Kr. 200,- i tillegg per pers pr natt.

LEILIGHET (2 SOVEROM)

 

Leilighet med to soverom (fra 44 kvm til 65 kvm) Leilighetstypen inneholder et adskilt soverom med dobbeltseng eller twin bed (to separate senger), og et adskilt soverom med dobbeltseng eller to separate senger eller etasjeseng, flislagt bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken med bl.a. vannkoker og micro, spiseplass og stue med sovesofa og TV. I tillegg er det egen terrasse i 4 av våre 5 leiligheter med to soverom, og  tilgang til felles vaskerom i 5.etasje og felles terrasse i 6 etasje. Opptil 4 personer. På forespørsel: Sengeplass for opptil 2 personer på sovesofa i stuen. Kr. 200,- i tillegg pr pers pr natt.

LEILIGHET (3 SOVEROM)

 

Leilighet med tre soverom (fra 75 kvm til 85 kvm) Leilighetstypen inneholder et adskilt soverom med dobbeltseng og sovesofa, et adskilt soverom med dobbeltseng eller to separate senger og sovesofa, og et adskilt soverom med etasjeseng og sovestol, flislagt bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken med bl.a. vannkoker og micro, spiseplass og stue med sovesofa/sovestol og TV. I tillegg har du egen terrasse/balkong i alle våre 3 leiligheter med tre soverom, og tilgang til felles vaskerom i 5.etasje og felles terrasse i 6. etasje. Opptil 6 personer. På forespørsel: Sengeplass for opptil 4 personer på sovesofa i stue og soverom. Kr. 200,- i tillegg pr per per natt.

SENTRAL BELIGGENHET

 

17,8 km til Flesland flyplass

0,8 km til jernbanestasjonen

0,4 km til bybanen

Fisketorget (0,0 km)

Fløibanen (0,5 km)

Bryggen (0,5 km)

Restaurant og dagligvare under samme tak

Bergen City, Magic Hotels

Mobil innsjekk

Innsjekk med mobil

Innsjekking og mobile key -intrukser vil bli sendt via e-post el sms på ankomstdagen. Rommet er tilgjengelig for innsjekk fra kl 15:00.

Hovedinngang: Strandgaten 15

Vi ønsker deg velkommen til nye og moderne leiligheter med høy standard og med en unik beliggenhet i Bergen Sentrum!

Lengre opphold

Lengre opphold

Vi tilbyr fullt utstyrte leiligheter også for lengre opphold. Her kan du føle deg som hjemme, nyte den ekstra komforten, og få mest mulig ut av både jobb og fritid. Ta direkte kontakt med oss om du ønsker å bo for en lengre periode, du får egne priser for opphold over 14 netter eller mer.

Book nå

Book nå

Magic Hotel Kløverhuset book nå sjekk pris og tilgjengelighet

Magic Hotel Kløverhuset

Telefon: +4755900130

E-post: kloverhuset@magichotels.no

Adresse: Strandgaten 13/15, 5013 Bergen, Norway

Aldersgrense

Det er 23 års aldersgrense for å booke og bo i våre leiligheter uten foresatte. Våre resepsjonister vil sjekke legitimasjon, og kan avvise gjester som ikke oppfyller kravene til aldersgrensen. Barnefamilier er hjertelig velkommen hos oss, og vi har mange gode alternativer og leilighetstyper som passer for større grupper.