magic-hotel

NYT FØRSJULSTIDEN  I BERGEN! BO FLERE NETTER OG FÅ RABATT PÅ HELE OPPHOLDET!

Bo midt i Bergen Sentrum med nærhet og utsikt til den ikoniske Bryggen, Byfjellene Fløyen og Ulriken og ellers det byen har å by på. Opplev førjulsstemning i Julegaten Strandgaten (hvor du vil bo), trange smau med lys og granbar, yrende liv på Torgallmenningen med Bergen Julemarked og ikke minst magiske Pepperkakebyen som i år er på Xhibition kjøpesenter. 

Nå tilbyr vi  15 % rabatt på Magic Apartments Kløverhuset om du booker 2 netter eller mer. 

Velg mellom: Studioleilighet (opptil 2 pers). Leilighet med 1 soverom (opptil 4 personer). Leilighet med 2 soverom (opptil 6 personer). Leilighet med 3 soverom (opptil 10 personer). Alle leilighetene har sovesofa i stuen. 

De fleste leilighetene har privat terrasse, og alle er utstyrt med det du måtte trenge for selvhusholdning. Gratis Wi-Fi og TV med Chromecast er selvfølgelig på plass. Innsjekk via Mobile Key eller Key box

Julebyen Bergen har blitt et eventyr både for store og små. Vi tør påstå at vi har blitt byen i Norge og Norden, og kanskje Europa som alle bør besøke før jul. Det er mye å gjøre når gutar en tur til Julebyen Bergen i november og desember. Hvis du i tillegg planlegger litt på forhånd, er du garantert et opplevelsesrikt opphold.

Oversikt over aktiviteter! 

Som gjest hos oss på Magic så får du også gode rabatter på shopping i utvalgte butikker , aktiviteter og på våre restauranter, bla 20 % rabatt på matmenyen på Villa Blanca. Se siden 'Faste fordeler' for mer informasjon.

Bilder: 

VILKÅR OG BETINGELSER

  • Tilbudet gjelder Magic Apartments Kløverhuset
  • Du må bestille 2 netter eller mer som gir 15 % rabatt på ordinær pris
  • Ønsker du tilbud utover 14 dager vennligst kontakt oss på mail: reservations@magichotels.no


*Kan endres: https://magichotels.no/gratis-ombooking


Mer informasjon om de ulike leilighetene finner du her:

MAGIC APARTMENTS KLØVERHUSET