magic-hotel
Magic Valentine


I hele februar feirer vi kjærligheten ♥️ 

Unn deg selv og din kjære en romantisk feiring av hverandre, eller rett og slett bare en hyggelig overraskelse til din beste venn eller til mamma på morsdag. 

I våre Junior Suiter kan du nyte ekstra plass og komfort. Alle våre junior suiter har sittegruppe med sofa hvor du kan nyte en god kopp kaffe fra kaffemaskinen. Store bad med deilige håndklær og baderomsartikler. Dobbeltrommene på Korskirken har utsikt mot gate og har stor plass med sine 25 kvm, og har en ekstra stol og bord på rommet. Se din favorittserie på TV, du streamer enkelt via din tlf.  

Bestille en romantisk middag: Som våre gjester får dere også 15 % rabatt på matmenyen på Villa Blanca, Såpas og JADA.

Magic Hotel Korskirken:

Junior Suite kun kr. 1.899.- ( inkludert frokost buffet)

Magic Dobbeltrom kun kr. 1.399,- ( inkludert frokost buffet)

Magic Hotel Korskirken har en varm og moderne atmosfære. Omgitt av en rekke spisesteder, idylliske smug og alle byens attraksjoner i umiddelbar nærhet, er dette hotellet perfekt for de som ønsker å oppleve tradisjonelle Bergen på en ny måte.


Magic Hotel Xhibition: 

Junior Suite kun kr. 1.499,- pr natt ( ikke inkludert frokost)

Hotellet er lokalisert i toppen av Xhibition shoppingsenter. Her har du direkte tilgang til alle butikker, restauranter og velværesteder som er på shoppingsenteret. Alle rom er plassert i 5. og 6 . etasje. Frokost alternativ: Jada Cafe` eller Baker Brun.

Gjør Valentines Day og hele februar til en opplevelse i kjærlighetenstegn og ta en weekend eller en dag i byen med overnatting.  


Ønsker du det lille ekstra, da kan du bestille ved booking:

  • Musserende på rommet
  • Blomster
  • Morgenkåpe/tøfler

* Du kan også bestille romantisk pyntet rom i tillegg. Ta da kontakt direkte med hotellet på e-post: xhibition@magichotels.no eller korskirken@magichotels.no 

Online booking: Kode: HJERTE
VILKÅR OG BETINGELSER

  • Tilbudet gjelder på Magic Hotel Xhibition og Magic Hotel Korskirken
  • Boperiode fra 01.februar til og med 28. februar.
  • Online booking kode: HJERTE
  • Fast pris og inkludert: Overnatting i stor flott rom med TV, Wifi og streaming, 15 % rabatt på matmenyen på Villa Blanca, Såpas og JADA, frokost inkludert på Magic Hotel Korskirken ( Se under Magic Hotel Xhibition for alternativ der)
  • Må betales ved bestilling og kan ikke avbestilles eller endresBELIGGENHET I HJERTE AV SENTRUM