Hotel
Ankomst
Avreise
Gjester
0 Rom 0 Voksen 0 Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Kode
Søk
Rate filters applied:

Personvernerklæring

Magic Hotel AS, med hovedkontor i Bergen, Norge, er opptatt av å ivareta personvernet til våre gjester og besøkende på vårt nettsted. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personopplysninger.

Innsamling av personopplysninger: Vi kan samle inn personopplysninger fra deg når du bruker vårt nettsted, gjennom informasjonskapsler og annen teknologi. Dette kan inkludere navn, kontaktinformasjon, betalingsinformasjon og preferanser.

Bruk av informasjonskapsler: Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på vårt nettsted og for markedsføringsformål. Informasjonskapsler lar oss tilpasse innhold og annonser, analysere nettstedstrafikk og forbedre våre tjenester. Ved å bruke vårt nettsted samtykker du til bruk av informasjonskapsler i samsvar med denne personvernerklæringen.

Formål med behandling av personopplysninger: Vi behandler personopplysninger for å administrere reservasjoner, levere tjenester, sende markedsføringskommunikasjon og forbedre våre tjenester og tilbud.

Databeskyttelse og sikkerhet: Vi tar sikkerheten til dine personopplysninger på alvor og implementerer egnede tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dem mot uautorisert tilgang, endring, offentliggjøring eller ødeleggelse.

Deling av personopplysninger: Vi kan dele dine personopplysninger med tredjeparter som bistår oss med å levere tjenester, som for eksempel betalingsbehandlere og markedsføringspartnere. Vi vil kun dele informasjonen som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen.

Dine rettigheter: Du har rett til å be om innsyn i dine personopplysninger, rette feilaktige opplysninger, begrense behandlingen, slette eller overføre dine data. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til behandling av personopplysninger.

Endringer i personvernerklæringen: Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne personvernerklæringen. Eventuelle endringer vil bli publisert på vårt nettsted, og det er ditt ansvar å holde deg oppdatert om endringene.