Hotel
Ankomst
Avreise
Gjester
0 Rom 0 Voksen 0 Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Kode
Søk
Rate filters applied:

Spis godt på reisen

Våre gjester får eksklusiv rabatt på-15% på alle våre restauranter.

Restauranter

Jada restaurant Magic

Jada

JADA er Bergens største takterrasse. Med terrasse, kunstgress, egen scene samt en lekende og glad atmosfære gir JADA en herlig festivalfølelse hele året. 

Såpas restaurant Magic

Såpas

Ved skostredet, en av Bergens mest ikoniske gater, finner du Såpas. Intim atmosfære blandet med planter og tre-elementer gjør stedet perfekt for mindre selskap, Afterwork og sammenkomster.

Villa Blanca restaurant Magic

Villa blanca

Rett ved Korskirkealmenningen i det historiske “hvite huset” finner du Villa Blanca Restaurant. En lun og avlappende atmosfære kombinert med moderne elementer. 

Sjø restaurant Magic

Sjø restaurant

Velkommen til SJØ Restaurant & vinbar! Vi introduserer dere for konseptet «Vestlandsfusion» – en harmonisk sammensmeltning av Vestlandske råvarer og internasjonale kulinariske tradisjoner.

360 Restaurant Magic Bergen

360° Xhibition

På 360 ønsker vi å skape følelsen av en ferie fra hverdagen – dette gjenspeiles i alt fra meny videre til interiør, lyssetting og musikkprofil. Tropical house og eksotiske rytmer med elementer fra jazz spilles på anlegget.

Bergtatt restaurant Magic

Bergtatt

Bergtatt er et nyskapende spisested med fokus på kvalitet. Vi tilbyr smakfulle middagsretter i en uformell og åpen atmosfære. Prøv en rett fra vår Europeisk-inspirerte meny kombinert med en unik utsikt over byfjellene og Bergen.