magic-hotel
Hotel
Ankomst
Avreise
Gjester
Rom Voksen Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Kode
Søk
Magic Hotels

OM HOTELLET

Magic Hotel Xhibition er lokalisert i toppen av Xhibition shoppingsenter. 

Magic Hotell Xhibition kan klassifiseres som det perfekte hotellet for eventyrlystne reisende i hjertet av Bergen.  Er du også interessert i design? Interiøret her er moderne og friskt, designet eksklusivt av den verdenskjente designeren Karim Rashid. Her kan du sjekke inn på ditt eget design rom, legge fra deg bagasjen, og ikke dvele bak et «ikke forstyrr» skilt, her er det bare å utforske byen med en gang.  

Hotellet ligger sentralt midt i bykjernens knutepunkt, og er ideelt for deg som er ute etter å oppleve alt hva det pulserende bylivet i Bergen har å tilby. Magic Hotel Xhibition befinner seg på toppen av Xhibition kjøpesenter, hvor du også finner både utested og nattklubb i samme bygg. Blant annet JADA , og takterrassen 360 med utsikt over hele Bergen by. Her kan du få med deg det beste av Bergens uteliv, og shopping og velvære er tilgjengelig i etasjene under.

Magic Hotel Xhibition er et budsjett vennlig alternativ hos Magic Hotels, design og kvalitet på interiør er det samme, men det er redusert resepsjonstjeneste , dvs at du selv sjekker inn via Mobil nøkkel. Frokost er ikke inkludert, men vi gir deg noen tips til steder i nærheten. Kaffemaskin (inkludert kaffe) er tilgjengelig på våre suiter, i tillegg er det vannkoker på alle rom.

  Kontakt med resepsjonen får du via messenger eller via tlf 55 900 120, du er også velkommen til å komme innom oss på Magic Hotel Korskirken – Nedre Korskirkealmenningen 1a - hvor resepsjonen er betjent 24/7. 

I Mobile Key appen finner du dine fordelsrabatter som gjest hos Magic Hotels, samt informasjon om aktiviteter og attraksjoner i Bergen by, dette finner du også på informasjonskanalen på TV. Lyst å sjekke ut de fine bildene du har tatt i løpet av dagen, eller slappe av med din favoritt film. Stream i vei, det er cromecast tilgjengelig på TV. Her på hotellet har du direkte tilgang til alle butikker, restauranter og velværesteder som er på shoppingsenteret. Et perfekt sted for deg som ønsker nærhet til alt og samtidig vil overnatte i stilige omgivelser på hotellrom designet ekslusivt av den verdenskjente designeren Karim Rashid. 

Hotellet har 53 hotell rom og 2 fullt utstyrte leiligheter tilrettelagt for selvhushold.

Leiligheter


Alle rom er plassert i 5. og 6. etasje, og hovedinngangen er fra Olav Kyrresgate.
 

SELVINNSJEKK VIA MOBIL NØKKEL 

 Innsjekking og mobile key -intrukser vil bli sendt via e-post el sms på ankomstdagen. Rommet er tilgjengelig for innsjekk fra kl 15:00.

ROM OG FASILITETER

 • 53 hotellrom
 • 2 leiligheter på ca 85 kvm - fullt utstyrt for selvhushold
 • Selvinnsjekk med Mobil nøkkel 
 • Perfekt for deg som ønsker å bo sentralt  
 • Gratis WiFi
 • TV m/Chromecast for streaming
 • Restaurant Jada med takterrasse i 4 etasje
 • 360 takterrasse i 7. etasje 
 • Shoppingsenter og dagligvare
 • Offentlig transport like utenfor hotellet
   

*Frokost er ikke inkludert. 

Forslag frokost i nærheten av hotellet:

Magic Hotel Korskirken

Kontakt resepsjonen for bestilling. Frokostbuffet kr 165,-

Baker Brun Telegrafen, Starvhusgaten 4, (09.00-21.00 (18.00) – Søndager stengt).

Nyt en deilig Magic frokost i bakeriet. Nøkkelkort må fremvises for å få rabatten: Magic frokostpakke: Påsmurt med ost & skinke + nytraktet kaffe/juice kr 89,- + -20% på valgfri meny frem til kl 11.00

Tillegg Baker Brun - Ferske, nybakte bakervarer og nytrukket kaffe: -15% ved fremvisning av nøkkelkort. NB Gjelder på alle Baker Brun utsalg i Bergen: Nøkkelkort må fremvises for å få rabatten

Espresso House Torgallmenningen, Olav Kyrres gate 11 (Fra 07.00 hverdager, fra 08.00 lørd/sønd). NB: Ikke rabatter.


Logo

TAKTERRASSE

Velkommen til Bergens største takterrasse, hvor du kan kombinere shopping med en restaurant- og nattklubbopplevelse. Vårt dedikerte personale tilbyr deg en flott kombinasjon av smaker og aromaer fra hele verden, både innen mat og drikke.  Jada i 4 etasje og 360 i 7 etasje. Alle gjester hos Magic Hotels får 15 % rabatt på hele matmenyen hele uken.

BELIGGENHET

Sentral beliggenhet i hjertet av sentrum
17 km til Flesland Flyplass
0,5 km til jernbanestasjonen
0,1 km til bybanen
Fisketorget (0,3 km)
Fløibanen (0,5 km)
Bryggen (0,5 km)
Shopping, restaurant og takterrasse under samme tak

wifi top

Wi-Fi og smart TV i alle rom

53 rom og  2 leiligheter

Artboard 9

Designet av Karim Rashid

Restaurant og takterrasse

youtube_video_preview

Fisketorget - 300 meter

Bryggen - 500 meter

Fløybanen - 500 meter

Småstrandgaten 35014Bergen

Ønsker du å snakke med noen?