magic-hotel

VI TAR IMOT FREMTIDIGE BOOKINGER MED GRATIS OMBOOKING


Vi oppfordrer nå alle til å følge de restriksjoner som er satt mht til karantene og øvrige tiltak/påbud. Vi må alle bidra og ta samfunnsansvar i denne situasjonen. Selv om det er en veldig kritisk sitasjon, og det er i disse dager er begrensinger på vår mulighet til å reise, så synes vi likevel at vi kan få lov å drømme litt om alle de fine tingene vi skal gjøre når hele Norge starter opp igjen! Det er stille i Bergens gater nå og vi ser frem til at byen igjen skal fylles med en god blanding av lokale og turister som gleder seg over, en by som er inkluderende, og som stolt viser frem alt den har ha by på. 


GRATIS OMBOOKING

Planlegg vår-, sommer- eller høstreiser risikofritt også på våre beste priser som ligger under NON Refundable (ingen refusjon) og på alle våre kampanjer og tilbud. Vi tilbyr deg nå muligheten til å bestille ditt neste opphold med gratis ombooking.

  • Alle reservasjoner kan endres til en ny oppholds dato i perioden frem til 31.04.2021. Om prisen for den nye oppholds datoen er høyere, betaler gjesten mellomlegget. Ombooking skjer via e-post til hotellet eller via Kontaktskjema
  • Kan ombookes frem til kl. 18.00 dagen på ankomstdagen.
  • NB! Kredittkort belastes når reservasjonen er bekreftet på de bookinger som ligger inne med NON Refundable pris.

 

Generelle betingelser

*MAGIC IKKE REFUNDERBAR
Bestillinger er ikke refunderbare og kan ikke endres eller avbestilles. Betaling må gjennomføres ved bestilling. Hvis din bestilling ikke kan avbestilles eller endres eller hvis du ikke kommer på ankomstdagen, og du ikke har vært i kontakt med hotellet, vil du bli belastet for hele oppholdet og dine gjenstående netter vil automatisk bli avbestilt og åpnet opp for salg.

* Alle reservasjoner kan endres. Om prisen for den nye oppholds datoen er høyere, betaler gjesten mellomlegget. Ombooking skjer via e-post til hotellet eller via Kontaktskjema

MAGIC STANDARD – Fleksibel pris
Gir deg muligheten til å endre eller avbestille bestillingen. Du kan endre eller avbestille før klokken 18:00 (hotellets lokale tid) på den planlagte ankomstdagen.

Hvis du ikke kommer uten å avbestille, endrer bestillingen eller kontakte hotellet etter klokken 18:00 lokal tid, vil du bli belastet for en natt og resten av nettene vil automatisk bli avbestilt og åpnet opp for salg. 

Denne siden oppdateres når det kommer ny informasjon om råd eller retningslinjer fra relevante helsemyndigheter.