magic-hotel

Magic Apartments Kløverhuset 

Nye unike og moderne leiligheter med høy standard og utsikt over Bryggen, Vågen og Fisketorget i Bergen. 

Magic Apartments tilbyr moderne, trygge og sentralt beliggende leiligheter midt i Bergen sentrum. De aller fleste leilighetene har terrasse og du får en flott utsikt over byen og Bryggen. Leilighetene har fullt utstyrt kjøkken for egen tilbereding av mat. 

Ved ankomst er leiligheten klargjort og standardsenger er oppredd, og det er lagt klart oppredde dyner/puter som tilhører sovesofaer, samt håndklær til det antall personer det er bestilt for. Det er tilrettelagt slik at du selv kan holde leiligheten ren, med utstyr som mopp og kluter.

Online BOOKING

Book direkte ved å følge linken. Vi kan også kontaktes på mail: kloverhuset@magichotels.no

Som Magic gjest får du også en rekke fordeler og rabatter ved fremvisning av ditt nøkkelkort:  

Faste fordeler 

Det er kort vei til matbutikker - Rema 1000 ligger i underetasjen og kafeer, restauranter og shoppingmuligheter er i umiddelbar nærhet. Kollektivtransport som tog, buss, flybuss og Bybanen finner du også i meget kort gangavstand fra leilighetene. Nærmeste parkering er City Park P-Hus Markeveien 7 som er ca. 2 minutters gange fra Kløverhuset. Her koster det ca kr. 230,- pr døgn, øvrig er Klostergasjen (Vestre Murallmenningen 14) også kun 7 minutters gange unna, her er prisen ca. det samme. 

Leilighetstyper

Studioleilighet (fra 20 kvm til 35 kvm) Leilighetstypen inneholder en dobbeltseng, kombinert stue med TV, kjøkken og soveromløsning, flislagt bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken med bl.a. vannkoker og micro. I tillegg er det egen terrasse i 2 av våre 6 studioleiligheter og tilgang til felles vaskerom i 5. etasje og felles terrasse i 6.etasje. Opptil 2 personer.

Leilighet med ett soverom (fra 28 kvm til 45 kvm) Leilighetstypen inneholder et adskilt soverom med dobbeltseng eller to separate senger, flislagt bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken med bl.a. vannkoker og micro, spiseplass og stue med sovesofa og TV. I tillegg er det egen terrasse i 4 av våre 5 leiligheter med ett soverom, og tilgang til felles vaskerom i 5.etasje og felles terrasse i 6 etasje. Opptil 4 personer.

Leilighet med to soverom (fra 44 kvm til 65 kvm) Leilighetstypen inneholder et adskilt soverom med dobbeltseng eller twin bed (to separate senger), og et adskilt soverom med dobbeltseng eller to separate senger eller etasjeseng, flislagt bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken med bl.a. vannkoker og micro, spiseplass og stue med sovesofa og TV. I tillegg er det egen terrasse i 4 av våre 5 leiligheter med to soverom, og  tilgang til felles vaskerom i 5.etasje og felles terrasse i 6 etasje. Opptil 6 personer.

Leilighet med tre soverom (fra 75 kvm til 85 kvm) Leilighetstypen inneholder et adskilt soverom med dobbeltseng og sovesofa, et adskilt soverom med dobbeltseng eller to separate senger og sovesofa, og et adskilt soverom med etasjeseng og sovestol, flislagt bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken med bl.a. vannkoker og micro, spiseplass og stue med sovesofa/sovestol og TV. I tillegg har du egen terrasse/balkong i alle våre 3 leiligheter med tre soverom, og tilgang til felles vaskerom i 5.etasje og felles terrasse i 6. etasje. Opptil 10 personer.

Trenger du overnatting for lengre perioder? 

Vi tilbyr fullt utstyrte leiligheter også for lengre opphold. Her kan du føle deg som hjemme, nyte den ekstra komforten, og få mest mulig ut av både jobb og fritid. Ta direkte kontakt med oss om du ønsker å bo for en lengre periode, du får egne priser for opphold over 14 netter eller mer.

Aldersgrense

•             Det er 23 års aldersgrense for å booke og bo i våre leiligheter uten foresatte. Våre resepsjonister vil sjekke legitimasjon, og kan avvise gjester som ikke oppfyller kravene til aldersgrensen.

•             Ta kontakt med oss på e-post: kloverhuset@magichotels.no hvis du har spørsmål som gjelder vår aldersgrense. Barnefamilier er hjertelig velkommen hos oss, og vi har mange gode alternativer og leilighetstyper som passer for større grupper.

Vi ønsker deg velkommen til nye og moderne leiligheter med høy standard og med en unik beliggenhet i Bergen Sentrum!