magic-hotel

Magic Apartments

Nye unike og moderne leiligheter med høy standard og utsikt over Bryggen, Vågen og Fisketorget i Bergen.

Magic Apartments tilbyr korttidsleie og langtidsleie av moderne, trygge og sentralt beliggende leiligheter midt i Bergen sentrum. De aller fleste leilighetene har terrasse og du får en flott utsikt over byen og Bryggen. Uansett om du trenger innkvartering for en medarbeider eller et helt team, for en natt eller et helt år, så vil vi kunne gi dere et godt tilbud og en god løsning. Leilighetene har fullt utstyrt kjøkken for egen tilbereding av mat. Du kan også benytte rabattkort på en av våre restauranter for en hyggelig aften ute.  Det er kort vei til matbutikker, kafeer, restauranter og shoppingmuligheter. Kollektivtransport som tog, buss, flybuss og Bybanen finner du også i meget kort gangavstand fra leilighetene.

Leilighetstyper

Studioleilighet (fra 20 kvm til 35 kvm) Leilighetstypen inneholder en dobbeltseng, kombinert stue med TV, kjøkken og soveromløsning, flislagt bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken med bl.a. vannkoker og micro. I tillegg er det egen terrasse i 2 av våre 4 studioleiligheter og tilgang til felles vaskerom og felles terrasse. Opptil 2 personer.

Leilighet med ett soverom (fra 28 kvm til 45 kvm) Leilighetstypen inneholder et adskilt soverom med dobbeltseng eller to separate senger, flislagt bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken med bl.a. vannkoker og micro, spiseplass og stue med sovesofa og TV. I tillegg har du egen terrasse og tilgang til vaskerom og felles terrasse. Opptil 4 personer.

Leilighet med to soverom (fra 44 kvm til 65 kvm) Leilighetstypen inneholder et adskilt soverom med dobbeltseng eller twin bed (to separate senger), og et adskilt soverom med dobbeltseng eller to separate senger eller etasjeseng, flislagt bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken med bl.a. vannkoker og micro, spiseplass og stue med sovesofa og TV. I tillegg har du egen terrasse og tilgang til vaskerom og felles terrasse. Opptil 6 personer.

Leilighet med tre soverom (fra 75 kvm til 85 kvm) Leilighetstypen inneholder et adskilt soverom med dobbeltseng og sovesofa, et adskilt soverom dobbeltseng eller to separate senger og sovesofa, og et adskilt soverom med etasjeseng og sovestol, flislagt bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken med bl.a. vannkoker og micro, spiseplass og stue med sovesofa/sovestol og TV. I tillegg har du egen terrasse/balkong og tilgang til vaskerom og felles terrasse. Opptil 10 personer.


Bestilling

Bestill her via våre nettsider ved å benytte deg av søk – minimum 2 dager, eller ta direkte kontakt med Magic Hotel Kløverhusett, tlf: 55 900 130 eller e-post: kloverhuset@magichotels.no  

Online Booking

Trenger du overnatting for lengre perioder? Vi tilbyr fullt utstyrte leiligheter for lengre opphold. Her kan du føle deg som hjemme, nyte den ekstra komforten, og få mest mulig ut av både jobb og fritid. Ta direkte kontakt med oss om du ønsker å bo for en lengre periode, du får egne priser for opphold over 14 netter eller mer.

Aldersgrense

•             Det er 23 års aldersgrense for å booke og bo i våre leiligheter uten foresatte. Våre resepsjonister vil sjekke legitimasjon, og kan avvise gjester som ikke oppfyller kravene til aldersgrensen.

•             Ta kontakt med oss på e-post: kloverhuset@magichotels.no hvis du har spørsmål som gjelder vår aldersgrense. Barnefamilier er hjertelig velkommen hos oss, og vi har mange gode alternativer og leilighetstyper.

Vi ønsker deg velkommen til nye og moderne leiligheter med høy standard og med en unik beliggenhet i Bergen Sentrum!