magic-hotel
Hotel
Ankomst
Avreise
Gjester
Rom Voksen Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Kode
Søk
Magic Hotels

UTFORSK VÅRE HOTELLER

Dersom du er blant dem som sover bedre når du er omgitt av god design, vil du ikke bli skuffet når du bor på et av våre hoteller. 

Interiøret er designet av Karim Rashid, en verdensklasse designer som er kjent for sin bruk av farge og dristige former i sitt design. Opplev Bergens småby sjarm og atmosfære, hvor natur, kultur, aktiviteter og shopping er på dørstokken til alle våre hoteller.

Logo

Magic Hotel Korskirken ligger midt i den historiske delen av Bergen sentrum, rett ved verdensberømte Fisketorget. Hotellet har en varm, men moderne atmosfære og er ideelt for turister, forretning- og fritidsreisende.

Logo

Sentral beliggenhet og et perfekt utgangspunkt for et city break! Plassert på toppen av kjøpesenteret Xhibition og kort gangavstand til alle byens severdigheter og offentlig transport. 


Logo

Spektakulær utsikt over Bergens mest kjente landemerke - Bryggen. Sentral beliggenhet på det som tidligere var Europas eldste kjøpesenter - Kløverhuset. Nå Bergens nyeste designhotell. I tillegg til hotellrom er det  Apartments for selvhusholdning for de som liker å ordne seg selv.

Logo

Restaurant med takterrasse. Eget parkeringsanlegg (avgiftsbelagt), 3 min. gange til bybanen samt gangavstand til sentrum. Flotte turmuligheter i området.