magic-hotel
Hotel
Ankomst
Avreise
Gjester
Rom Voksen Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Kode
Søk
Magic Hotels

OM MAGIC HOTELS

Magic Hotels er en del av Magic Norway gruppen og består av fire nye designhotell i Bergen med totalt 497 rom designet av den verdenskjente industridesigneren, Karim Rashid, samt 2 apartments i tilknytning til Magic Hotel Xhibition og 20 apartments i tilknytning til Magic Hotel Kløverhuset. 

Vårt mål å skape et komplett tilbud til gjester i Bergen sentrum, som innbefatter kultur, mat, uteliv og shopping. Gjennom å kunne tilby gjester mer enn en seng å sove i, skal vi gi kunden en opplevelse utover det vanlige.


Vi gleder oss over hver eneste gjest og skal by på oss selv for å gi gjesten det lille ekstra og lage gode, magiske besøksopplevelser - og skal være det naturlige knutepunktet for opplevelser i Bergen sentrum.

Bærekraftig hotelldrift

Magic Hotels skal ta aktivt miljø- og samfunnsansvar, og bidra til grønn omstilling. Hotellgruppen har via Innovasjon Norge fått midler til miljøsertifisering og fra januar 2022 er arbeidet i gang med å bli Miljøfyrtårn sertifisert. Gjennom ordningen vil vi få effektive miljøforbedringer innen områder som arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport, hvor aktuelle temaer som matsvinn og plast er inkludert. Vi ser frem til å vise og fortelle om våre tiltak når vi er sertifisert. Dette blir et kontinuerlig arbeid videre med å forbedre våre miljøprestasjoner, og vi vil vurdere andre relevante områder i bærekraftsmålene – og  finne inspirasjon til nye, gode tiltak i Miljøfyrtårn sin idébank, samt høre på dere – våre gjester.
DESIGN BY KARIM RASHID

Interiøret på Magic Hotels er designet av den verdenskjente industridesigneren Karim Rashid, som såkalte signature brand hotel.

Hans filosofi samsvarte med våre ideer om at design også kunne tilpasses et hotell hvor man ønsket å tilby gjestene overkommelige priser, men likevel ha fokus på design som en del av gjesteopplevelsen.

Vi kan nevne at i tillegg til unik spesialtilpasset design for våre rom og lobby, så har vi valgt å bruke en del av møblene og lampene som er i produksjonslinjen til Rashid. Eksempler er stolen Poly Chair fra Bolando og Halo lamp fra Artemide. Disse produktene har vært med på å forme vår grafiske profil både i tepper, fliser og tapeter.

Rashid er kjent for sitt særegne uttrykk og fremtidsrettede design – som er både organisk og minimalistisk. Rashid har en imponerende portefølje som inkluderer mer enn 3000 ferdigproduserte designs i hele verden. Prosjektene spenner fra møbler og designprodukter til interiør, fasade og luksusvarer.

Rashid har også mottatt over 300 designpriser verden over og er representert ved flere av verdens mest kjente museer.