magic-hotel

OM MAGIC HOTELS

Magic Hotels er en del av Magic Norway gruppen og består av fire nye designhotell i Bergen med totalt 403 rom designet av den verdenskjente industridesigneren, Karim Rashid.

Vårt mål å skape et komplett tilbud til gjester i Bergen sentrum, som innbefatter kultur, mat, uteliv og shopping. Gjennom å kunne tilby gjester mer enn en seng å sove i, skal vi gi kunden en opplevelse utover det vanlige.


Vi gleder oss over hver eneste gjest og skal by på oss selv for å gi gjesten det lille ekstra og lage gode, magiske besøksopplevelser - og være det naturlige knutepunktet for opplevelser i Bergen sentrum.


DESIGN BY KARIM RASHID

Interiøret på Magic Hotels er designet av den verdenskjente industridesigneren Karim Rashid, som såkalte signature brand hotel.

Hans filosofi samsvarte med våre ideer om at design også kunne tilpasses et hotell hvor man ønsket å tilby gjestene overkommelige priser, men likevel ha fokus på design som en del av gjesteopplevelsen.

Vi kan nevne at i tillegg til unik spesialtilpasset design for våre rom og lobby, så har vi valgt å bruke en del av møblene og lampene som er i produksjonslinjen til Rashid. Eksempler er stolen Poly Chair fra Bolando og Halo lamp fra Artemide. Disse produktene har vært med på å forme vår grafiske profil både i tepper, fliser og tapeter.

Rashid er kjent for sitt særegne uttrykk og fremtidsrettede design – som er både organisk og minimalistisk. Rashid har en imponerende portefølje som inkluderer mer enn 3000 ferdigproduserte designs i hele verden. Prosjektene spenner fra møbler og designprodukter til interiør, fasade og luksusvarer.

Rashid har også mottatt over 300 designpriser verden over og er representert ved flere av verdens mest kjente museer.

FINN
DITT HOTELL